Tovább folytatódik a TOP 500 szavazás a Rádió 1-en

Óriási siker a Rádió 1 ötszáz dalból álló slágerlistája, a TOP 500. A rádió népszerű programjában a hallgatók szavazhatnak kedvenc igazi mai slágereikre, segíthetnek összeállítani a legjobb 500 dal rangsorát, cserébe pedig értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak. A slágerlista eredetileg december 6 és 8 között került volna adásba, de – tekintettel a sok szavazni és nyerni vágyó hallgatóra – egy héttel később, december 13-15 között lesz hallható a Rádió 1-en.

Már az első héten több, mint tízezren voksoltak kedvenc dalaikra a Rádió 1 TOP 500 slágerlistájának összeállításában. A második héten a játékosok száma jelentősen nőtt, így a Rádió 1 egy héttel, december 6-ig meghosszabbította a szavazási lehetőséget, és tovább bővítette a nyeremények körét.

A legszerencsésebbek ezentúl is azok lehetnek, akik a Rádió 1 weboldalán (radio1.hu/top500) vagy applikációjában adják le a szavazataikat, ők naponta értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, amelyeknek összértéke immár jóval meghaladja a kétmillió forintot. A második héten a legújabb Apple telefonok és okosórák, valamint egy robotporszívó talál gazdára. Az utolsó, meghosszabbított időszakban pedig szintén értékes ajándékokkal készül a Rádió 1: csúcskategóriás okostelefont, drónt, Playstationt, elektromos rollert és a MacBook Airt is hazavihetik a hallgatók. 

Az 500 dalból álló zenei lista, amelynek első helyezettje tavaly Ed Sheeran Shape of you című dala volt, december 13-15 között lesz hallható a Rádió 1-en. Péntek délutántól vasárnap estig a listán szereplő összes dal elhangzik a rádióban. Az ország ötszáz kedvenc mai slágerének listáját teljes egészében a hallgatók állítják össze, így hamarosan kiderül, kit hallgat legszívesebben a Rádió 1 közönsége 2019-ben.