Lakcímjáték Debrecenben Guba ügynökkel

Lakcímmel nyerhet ezreket a hallgató Debrecenben! A Lakcímjáték Guba ügynökkel során a játékos akár jelentős összeghez is juthat egy állandó lakcímmel és érvényes lakcímkártyával.

A lakcím-játékban a rádióműsor hallgatásával vehet részt hétköznaponként minden állandó lakcímmel rendelkezõ Best FM hallgató. Mindenki a lakcímkártyáján LAKÓHELYKÉNT feltüntetett lakcímével játszik. 
A sorsolásra és a nyertes lakcím bejelentésére reggel fél hét és fél nyolc, valamint délután 3 és 4 óra között kerül sor. A megadott idõsávokban a mûsorvezetõi felvezetés után hallható Guba-ügynök bejelentkezése a következõ kisorsolt (majd felderített) lakcímrõl. Ez az érvényes bejelentés, amelyet követõen 90 másodperc áll a felhívást halló, a megjelölt lakcímen életvitelszerűen lakó és lakóhelyként feltüntetett lakcímkártyával rendelkezõ hallgató részére, hogy hívja a Best FM 52/500-540-es telefonszámát. A mûsorvezetõ bejelentkezésekor közölnie kell a nevét, lakcímét és személyi igazolvány-számát. A nyereményre akkor jogosult, ha mindezen tevékenységek a megadott 90 másodpercen belül történnek meg. Nem jogosult a nyereményre a lakcímtulajdonos, ha nem hallgatta a rádiót, ha mások jelzése alapján hívja a rádió telefonszámát, vagy ha a szabályoktól eltérõen jelentkezik. A lakcím-játék nyereménye bruttó 5000 Ft-ról indul, s az állandó lakcímtulajdonos jelentkezésének elmaradása esetén ez az alapösszeg játékonként 5000 Ft-tal (azaz naponta 10.000 Ft-tal) emelkedik. A nyereménynek felső határa nincs. Amennyiben időben jelentkezik a nyertes, és igazolja magát a személyi igazolványával, úgy a következő játék alkalmával a nyeremény újra 5000 Ft-ról indul.