Kutyabarát helyek után kutat a Rádió 88

Szeged kutyabarát térképét készítené el a Rádió 88. Ehhez várják a hallgatók segítségét, akiktől sms-ben vagy e-mailben várják azokat a helyeket, amelyek tudomásuk szerint kutyabarátak, majd leellenőrzik, valóban szeretettel várják-e e négylábúakat, és ha igen, milyen méretű és kategóriájú ebekre nyitottak. Azok, akik részt vesznek a kampányban, kapnak tőlük egy nemesacél itatótálat, alátéttel, és egy A5-ös méretű matricát, a kutyások tájékoztatására.A helyeket végül online térképre rendezik, hogy az érdeklődők megtalálják, hová érdemes menniük négylábú barátaikkal. 
A kampányhoz az alábbi mérettáblázatot használják:

Mini ebek:
Ölebeknek is nevezik őket; legtöbbjük szobakutya. Sokan közülük mindössze 3 kg-ot vagy még kevesebbet nyomnak: 
yorkshire terrier, máltai selyemszőrű kutya, törpe spániel, törpe spicc , csivava stb. 

Kis termetű kutyák: 
Ezek a fajták 23-38 cm-es marmagasságúak, súlyuk 4,5 és 11,5 kg között váltakozik: 
tacskó, si-cu, skót terrier, foxterrier, beagle, cocker spániel (amerikai), sheltie, whippet stb.

Középtermetű kutyák: 
Ebben a csoportban a törpe fajták kivételével minden típus képviselve van. Legtöbbjük marmagassága 38 és 68,5 cm között váltakozik, s körülbelül 11,5-30 kilót nyomnak: 
corgi, bullterrier, agarak, egyes kopók, spánielszerű ebek, bearded collie, puli, uszkár, airedale terrier, berni pásztorkutya, husky, malamut stb.

Nagy termetű kutyák 
A csoport legtöbb tagja erőteljes, izmos kutya. Marmagasságuk 53,5 és 70 cm között, súlyuk pedig többnyire 30 és 45 kg között van: 
briard, óriásschnauzer, vizslák, nagyobb kopók, retrieverek, ír szetter, egyes agarak, boxer, skót juhászkutya stb.

Óriás fajták 
Rendkívül nagy termet avagy szokatlanul nehéz súly jellemzi ezeket az ebeket. Legtöbbjük marmagassága 68,5 és 86,5 centi között van vagy még ezt is meghaladja. Súlyuk gyakran több mint 50 kiló :
orosz agár, dog, akita, rottweiler, bernáthegyi, angol véreb, pireneusi hegyikutya, masztiffok, ír farkaskutya, komondor stb.