Jáksóval ébrednek a Slágert hallgatók

Megújult Budapest és Pest megye egyik legnépszerűbb reggeli műsora, a Sláger Reggel. Január 6-tól a hazai rádiózás emblematikus alakja, Jáksó László ébreszti a hallgatókat, aki nagyon örül az új feladatnak.

“Azt nem mondanám, hogy izgulok. Inkább örülök. Vezettem én már mindent, mindenféle időben és helyzetben, még reggeli műsort is, ha nem is mostanában. A legizgalmasabb most az, hogy úgy tudtam januárban elindulni, ahogyan csak nagyon kevesen – megkötés, bármiféle korlátozás nélkül. Azt csinálok, amit akarok. Aki csak kicsit is ismer, az tudja, hogy ez mit jelent. Mindenkinél vannak határok. Nálam nem sok” – mondta a műsorvezető, aki egy igazán jó hangulatú, kötöttségektől mentes, laza műsorral készül.

Ürge Dezső, a Sláger FM vezérigazgatója szerint a Sláger Reggel Jáksó László műsorvezetése által új lendületet kap.

„Az évtizedet megújult műsorstruktúrával kezdte a Sláger FM, amit száz százalékban hallgatói igények, visszajelzések alapján állítottunk össze. Jáksó László töretlen népszerűsége és a sokszínű, változatos, friss zenei kínálat a garancia arra, hogy a Sláger FM reggeli műsora közönségkedvenc legyen. Abaházi Csaba “haza érkezik” a délutáni sávba, rengeteg hasznos információval és még több klassz zenével szórakoztat mindenkit. Pordán Petra pedig hétvégente élő műsorral várja a Sláger hallgatókat. Így áll össze a 95.8 Sláger FM 2020-as kezdőcsapata, hogy az új évben a jelenleg heti több, mint 700 ezer hallgató mellett az új hallgatók kedvence is legyen” – mondta a vezérigazgató.