Elindult a Home-foglaló a Cyber RoadShow Balázsékkal!

Balázsék Roadshowja mindig tele van emlékezetes pillanatokkal. Idén tavasszal azonban rendhagyó Roadshow-val jelentkeznek: május 18-tól 29-ig tart a Rádió 1 Home-foglaló a Cyber RoadShow, ahol elképesztő nyeremények várnak Rád.

A Mizo és a Midea Klíma jóvoltából minden nap nyerhetsz akár 100 ezer Forintot, vagy egy klímát.

Érdemes lesz velünk tartani.

Készülj, mert jövő héten próbára teheted Balázsékat, ezúttal ugyanis ők fognak szívni…

Játékainkról:

Midea Klíma Nyereményjáték: minden hétköznap reggel 06:00 és 10:00 között műsorvezetői felhívást követően jelentkezhettek a +36-20-3111-1111-es számon. A 10. telefonáló játszhat majd Balázsékkal. A hallgatónk által kiválasztott műsorvezető szájába vesz egy szájpecket és így mond el egy mondatot. Ha játékosunk kitalálja 60 mp alatt, mi hangzott el, akkor az első héten split klímát, a második heti játékokban pedig mobil klímát vihet haza.

MIZO – Ki vagyok én? Nyereményjáték: minden hétköznap reggel 06:00 és 10:00 között műsorvezetői felhívást követően jelentkezhettek a +36-20-3111-1111-es számon. A 10. telefonáló játszhat majd Balázsékkal. A MIZO játékában az a műsorvezető, akit a szerencsés hallgatónk kiválaszt, kap egy fejpántot, rajta egy kis kártyával, azon felirat és kis kép mutatja majd a kitalálandó egyszerű fogalmat, (a rádió munkatársa adáson kívül elmondja a játékosnak, hogy mi van a képen, hiszen ő nem látja, csak hallja a műsort). Ezután indul a „barkochba” játék a műsorvezető és a játékos között. A műsorvezetőnek fején a kártyával ki kell találnia, hogy ki is ő… Ha a kiválasztott műsorvezető kitalálja a megfejtést 2 perc alatt, akkor a játékos nyer 50.000 Ft-ot.

MIZO – Fej a tejbe Nyereményjáték: minden hétköznap reggel 06:00 és 10:00 között műsorvezetői felhívást követően jelentkezhettek a +36-20-3111-1111-es számon. A 10. telefonáló játszhat majd Balázsékkal. Balázs, Feri és Jani előtt egy MIZO tejjel teleöntött tál lesz, és miután a jétkosunk kiválasztotta kivel szeretne játszani, indulhat is szivatás. A játék indulásánál a kiválasztott műsorvezető az arcát ugyanis belemeríti a tejbe, ezek után a másik két műsorvezető felteszi az első kérdést, pl. folytasd a közmondást. Amíg a hallgatónk gondolkodik, a műsorvezető feje a tejben ázik. 50.000 Ft-ért indul a játék, de az összeg csökkenhet, ha nem tudja a választ.

A játékokról bővebben a JÁTÉKSZABÁLYZATBAN olvashattok!

A játékok alatt Balázsékat a Rádió 1 hivatalos Facebook- és YouTube-oldalán élőben is láthatjátok.